Sunday, October 25, 2009

adakah anda dikira photograher hebat apabila kucing pun berposing depan kamera anda?

Hey hey,
hari 2, sambil tengah tunggu makcik pekedai itu menyembelih, dan memotong ayam aku ternampak kucing nih tgh makan something...cuba teka apa?.....kepala ayam!!!

ni la bukti nyer....and FYI, kucing tu posing mcm tuh lama gler sampai sempat nk focus, dekat kan diri... dier ingat untuk majalah binatang peliharaan kot...:)

*sigh* dah lama x jalan2 bawak slr...takde time r...habis kelas da mls nk kluar..haha... hopefully, next pg sikkah ke mana2 akan ku bawa kamera....


oh ya, skrg trend gadis melayu sering bergambar di dlm tandas...kini kami boleh bergambar juga...haha
terima kasih kepada mo'men kerana memberi kami peluang untuk bergambar di dalam tandas anda

5 comments:

JMR said...

wow bergambar dpn cermin di toilet..style laki melayu terkini bro!!..hikhik

~HumairaH~ said...

tu kucing msia ke kucing kat mesir tu???

koshary said...

ohhyeaaa!!!
kami juga up-to-date!

redbirdfe said...

mo'men best ke?


tak try agih. asyik welatain aje.huk3
cook door tak best.
pizza king best.


review kedai fast food. keh3

aunishbini said...

kucing tu bukan berposing, die takut de budak pakai spek itam yang macam nak rampas pale ayam from dye.ahahaha ^_^

Post a Comment