Tuesday, May 26, 2009

kalau sampai mimpi pun pasal flexor carpi ulnaris susah r...

pada pagi yang indah ini, aku dikejutkan oleh kicauan burung hammamah (macam brung merpati r) di luar tingkap. sinaran matahari yang suam mengejutku dari tidurku yang lena. mataku terlekat pada papan putih di ruang tamu yg dipenuhi dengan nota exam. hati ku terjatuh pabila melihat tulisan di atas "HA??..TinGGAL 5 hari je lagi final exam??!!"

haha..aku tau annoying sikit mula post dgn ayat camni...saja nk practise penulisan.da lama gler x bwat karangan..haha...

nways, memang lately everyone is in exam mood. people start to skip meals, 24 hours menghadap buku & group studies. pikir balik tensen gak sbb lama sangat study break nih. aku pun da agak tepu dgn info sampai sejak study break da 3 kali aku mimpi pasal medicine...skali pasal fetal circulation & 2 pasal muscle (haha...ingat sampai skrg)...mayb ni clue utk apa akan kluar essay kot...cpt baca blik!!

so slps bertungkus-lumus stadi kiter kene lpas kan tensen...ni la aktiviti mingguan kami...teruja sangat sampai bawak kamera skali...

match pertama: Acip vs Anep

match kedua : Illmie vs Kucai


gaya itu penting!! walaupun x kena bola tp gaya perlu ada..haha

saja letak muka berpeluh

apabila sudah penat mula kluar gaya pelik

p/s: nways, wish me luck for the exams...3 papers (english mush muhim) and i'm free of burden for the next 4 months!!!..SUMMERTIME!!! it's our vacation!!...:D

6 comments:

Iryani said...
This comment has been removed by the author.
Natalia Ishak said...

All the best for your exams! Don't stress yourself sangat. Nanti lepas exam, are you coming back to Malaysia?

illmie rozlan said...

oh thx...oho agak stress gak r tp masih berjaya di supress lg...:)
owh...definitely coming back...da bosan dgn scenery pasir and i dont think blh tahan panas terik ketika summer di sini...owh tidak...

Protozoa Protista said...

fuh.. final.. all the best.. may god bless u.. study hard.. erm.. xtau plak yg study break utk rehat2.. ingatkan study break utk pulun study.. rupanya salah la ape yg diamalkan slama ni..hak3..

illmie rozlan said...

thx....tula..baru tau ke?..da nama study break...bukan break utk study...break dari study sebenarnya...haha

diyanah said...

ak xde study leave..
revision week ad..so how?

Post a Comment